Uitje
Uitje Corien Veltmeier

King Arthur Groep bezoekt Speelgoedmuseum

11 augustus 2020 om 14:15 Nieuws Deel je nieuws

Soest - Dankzij een gulle gift van het Oranje Fonds om Activiteiten in de zomer voor ouderen te organiseren, hebben we een bezoek gebracht aan het Oude Ambacht/Speelgoed museum in Terschuur.

Al vroeg vertrokken wij richting Terschuur. Hier werden we netjes ontvangen en bleek er een aparte ruimte voor ons gereserveerd te zijn. We begonnen met koffie en gebak, wat een feest!

We starten met het ambachtenmuseum en genieten van al het moois. Heel veel herkenbare beroepen en spullen gezien, dit maakte veel herinneringen los. Mooi om onze deelnemers te horen vertellen: “dit hadden wij vroeger ook thuis”, daarbij werden allerlei anekdotes verteld. Na het eerste deel kregen wij een  heerlijke lunch voorgeschoteld en vervolgde wij verzadigd en verkwikt onze route door het speelgoedmuseum.

Tijdens de afsluiting, onder het genot van een drankje, namen wij de dag door en vertrokken wij huiswaarts. Eensgezind kwamen we tot de conclusie dat het weer een dag om in te lijsten was.

King Arthur Groep is op zoek naar vrijwilligers, die willen helpen activiteiten binnen- en buitenshuis te begeleiden. Interesse? Stuur een e-mail naar ocsoest@kingarthurgroep.nl of per telefoon 06-37 44 93 97

advertentie
advertentie