Online gespreksgroep voor mantelzorgers bij King Arthur Groep

12 oktober 2020 om 15:13 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Ontmoetingscentrum Soest organiseert digitale gespreksgroepen voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie. De gesprekken vinden vanaf 1 november plaats op elke 3e donderdag van de maand van 10:30 uur tot 12:00uur, digitaal via TEAMS. Deelname is gratis en uw naaste hoeft (nog) geen zorg geen van de King Arthur Groep te ontvangen.

Corien Veltmeijer: “U zorgt  voor iemand met dementie, waarbij het kan zijn dat u net de diagnose heeft gehoord of al langere tijd geleden. U merkt dat uw leven is veranderd. Uw relatie met uw partner, vader of moeder verandert,  u heeft een meer verzorgende rol gekregen. U wilt uw ervaringen delen met anderen of heeft behoefte aan een luisterend oor, erkenning of herkenning. Dan is onze gespreksgroep voor mantelzorgers misschien iets voor u.

Het nieuwe normaal brengt deze digitale variant met zich mee en wij willen graag onderzoeken of we elkaar op deze manier ook weten te vinden. Indien het beeldbellen op voorhand een probleem zou kunnen zijn, dan komen wij bij de mantelzorgers thuis om TEAMS op hun laptop of IPad te installeren en helpen wij ze de eerste keer op weg.”

Aan de gespreksgroep neemt de 1e contactpersoon rondom de persoon met dementie deel en bestaat uit 4 tot maximaal 6 mantelzorgers. Voor aanmelden en of vragen kunt u bellen met Corien Veltmeijer of Yolanda van Oosterwijk op nummer 06– 37 44 93 97  of per mail: ocsoestt@kingarthurgroep.nl 

advertentie
advertentie