Het boek is voorzien van kleurenfoto's
Het boek is voorzien van kleurenfoto's Peter Beijer

Bas Romein heeft zijn eigen boek

6 oktober 2020 om 15:04 lokaal Deel je nieuws

SOEST - Op veilige afstand kreeg Bas Romein dinsdag het eerste boek 'Leven en werken op anderhalve meter' uitgereikt. Een boodschappentas met tien exemplaren werd aan de deurknop gehangen, even bellen en gauw afstand nemen. In de deuropening bladerde een zichtbaar trotse Bas in zijn boek.

'Leven en werken op anderhalve meter' is 160 pagina's dik en voorzien van kleurenfoto's en fraai vormgegeven door Erica Heykoop van Zippy Communicatie. 

Het boek, met als ondertitel, De 'Dagelijkse observaties in coronatijd', ligt vanaf donderdag in de boekwinkels in Soest. Helaas kan de geplande boekpresentatie geen doorgang vinden. Het is wrang dat juist bij Bas thuis het hoofdonderwerp van zijn boek nu 'op visite' is. De voorintekenaars vanaf vrijdag hun bestelde exemplaar ophalen bij Reto Valley aan de Nieuwegracht 13. Tussen 11 en 14 uur zitten de uitgevers Peter Beijer en Lex Bergers klaar om de boeken (op afstand) te overhandigen. Daarbij doen de uitgevers het verzoek om na ontvangst van het boek direct weer het pand te verlaten zodat er een veilige doorstroom gegerandeerd is.

Het boek 'Leven en werken op anderhalve meter' ligt vanaf vrijdag bij Boekhandel Van de Ven, Primera Tamboerijn en Soest-Zuid, CIGO, Bruna Soest en Baarn en de Cornershop in Soesterberg. Verkoopprijs is € 20,20. Een deel van de netto-opbrengst komt ten goede aan Team Uitbehandeld van Wout Middelman.

Peter Beijer namens de uitgever Uitgeverij Peles: ,,Wij feliciteren Bas Romein met zijn boek. Voor ons was het een voorrecht om met hem samen te werken." 

'Leven en werken op anderhalve meter' is vanaf vrijdag in Soester boekwinkels te koop
Bas Romein heeft zojuist het eerste exemplaar van zijn eigen boek in ontvangst genomen
advertentie
advertentie