Kinderboekenfeest in Soest
Kinderboekenfeest in Soest Pexels olia-danilevich

De Kinderboekenweek komt er aan!

23 september 2020 om 12:05 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

De Kinderboekenweek komt er aan!

Tijdens de Kinderboekenweek kunnen kinderen de werelden van vroeger te ontdekken in de boeken van nu. Tijdens de Kinderboekenweek (30 sept t/m 11 okt) kunnen kinderen in Bibliotheek Idea van alles beleven en ontdekken rondom het thema Geschiedenis.

Speurtocht

Iedereen kan meedoen met de stickerspeurtocht bij het boek 'Hadden de Grieken al raketten' van Govert Schilling. Kinderen vanaf 6 jaar gaan aan de slag met een opdrachtvel met waar/ niet waar vragen rondom leuke weetjes over techniek door de eeuwen heen. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje!

Idea knutselmiddag Soesterberg

Op vrijdagmiddag 9 oktober kunnen kinderen bij Bibliotheek Soesterberg gezellig komen knutselen en onder het genot van iets lekkers heerlijk wegdromen in een boek!

Tijd: 15:00-17:00

Leeftijd: kinderen van 6 t/m 12 jaar

Toegang is gratis

Idea Kinderboekenfeest Soest

Op zaterdag 10 oktober is in Bibliotheek Idea Soest het Idea Kinderboekenfeest! Reis mee door de tijd en beleef de geschiedenis met verschillende workshops. Maak een echte seinsleutel, stap in de boekentijdmachine, knutsel een tijdcapsule voor de toekomst en duik mee in een avontuur van Theater de Toverkist! Voor de nieuwsgierige kids vindt er ook een historisch Kindercollege plaats door dorpshistoricus, journalist en verhalenverteller Hans Kruiswijk. Hij zal een spannend verhaal uit de geschiedenis van Soest vertellen! Tijd: 13:30-15:30 Leeftijd: kinderen van 6 t/m 12 jaar Toegang is gratis, graag wel opgeven via ideacultuur.nl/kinderboekenweek VOL=VOL Figi Kinderboekenfeest Tosca Menten duikt in een spannend verhaal van Dummie de Mummie, samen met haar band bij het Kinderboekenfeest in Zeist! Ze speelt hier haar nieuwste theatershow Yah Maashi Mon! Tijd: 13:00 en 15:00 Leeftijd: kinderen van 6 t/m 12 jaar Toegang: €7,50, tickets via Figi Zeist www.kinderboekenfeestzeist.nl

Gratis lid

Iedereen tot 18 jaar kan gratis lid worden van Bibliotheek Idea en gratis boeken lenen. Kinderen kunnen zich samen met een ouder of verzorger inschrijven bij Bibliotheek Idea en via www.ideacultuur.nl. Het is belangrijk dat het kind of de begeleider bij het afhalen van het pasje een legitimatiebewijs meeneemt.

advertentie
advertentie