Ontmoetingscentrum King Arthur Groep gaat er op uit deze zomer

19 juli 2020 om 21:34 Zorg Deel je nieuws

In de zomervakantie zijn er veel organisaties die een pauze inlassen in hun activiteitenprogramma. Voor ouderen betekent deze pauze dat zij minder sociaal contact hebben, met eenzame dagen tot gevolg. Daar kunnen we samen iets aan doen.

Ons Ontmoetingscentrum voor mensen met beginnende geheugenproblemen, vergeetachtigheid en dementie zet zich het hele jaar in voor ouderen. Van het oranje fonds mochten wij voor het organiseren van zomeractiviteiten €3000,00 ontvangen

Vorige week was het zover, op tijd gereserveerd en aan alle voorzorgsmaatregelen ivm de nieuwe werkelijkheid (1,5 meter) gedacht, het mocht de pret niet drukken, “pannenkoeken eten bij de Smickel”, het was fijn om er weer op uit te gaan.

Verder staat, naast onze standaard activiteiten, de komende weken onder andere bloemschikken op het programma, brengen wij een bezoek aan de Zandsculpturen in Garderen, bezoeken we een pluktuin, gaan we varen in Loosdrecht en bezoeken we theehuis Eemnes voor een high tea.

Is er ruimte voor nieuwe deelnemers?

Absoluut! Wij kennen geen wachtlijsten. Voor deelname is een toewijzing vanuit de Wmo of Wlz nodig. Bent u voor uzelf of partner/familielid geïnteresseerd in deelname, neem contact met ons op.

Vrijwilligers gevraagd

Op maandag en donderdag zijn  wij op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij activiteiten, waaronder een spelletje, begeleiden bij uitjes, de lunch voorbereiden of het bakken van koekjes en taarten. En ook chauffeurs-vrijwilligers die onze deelnemers willen halen en brengen.

Kennismaken? Bel of mail King Arthur Groep, Molenstraat 8A, 3764 TG  Soest e-mail: ocsoest@kingarthurgroep.nl of 06-37 44 93 97  

advertentie
advertentie