gelukkig stel en bedrijfsnaam/bedrijfsomschrijving
gelukkig stel en bedrijfsnaam/bedrijfsomschrijving onbekend, rechtenvrij gebruik @Canva

Jij verdient het om gelukkig te zijn!

29 juni 2020 om 11:53 Uitderegio Deel je nieuws

SEIN Counseling en Coaching

 

Je zit niet lekker in je vel of loopt vast met jezelf. Je verlangt naar meer rust en balans. Wil je de regie weer in eigen hand nemen zodat je je weer prettig voelt? Counseling of coaching kan je daar goed bij helpen!  

 

Wat als ik je vertel dat ik samen met jou problemen en vraagstukken kan oplossen? Zoek je een luisterend oor of wil je juist werken aan jouw toekomst? Investeer in jezelf! Zet die stap! Wat jouw hulpvraag of probleem dus ook is, wacht niet langer en neem contact op. Iedereen met een hulpvraag (van jong tot oud) is welkom in mijn praktijk. 

 

Mijn naam is Inge Severijnen. Sinds 1 juni ben ik gestart met mijn praktijk SEIN Counseling en Coaching in Soesterberg en omstreken.

 

Als erkend counselor en gecertificeerd coach wil ik je graag (verder) helpen. 

 

Counseling of coaching
De aanleiding om voor een counseling of coaching traject te kiezen is voor iedereen anders. Wat overeenkomt is de behoefte om de huidige situatie te veranderen. 

 

Waar coaching vooral gericht is op het eigen handelen naar buiten toe, een praktische aanpak kent, is counseling erop gericht om te werken aan de binnenkant: de onderliggende oorzaak en gevoel. Je werkt met counseling en coaching dus aan verschillende fasen in een proces. Met counseling kijk je wat er (uit het verleden ontdekt) verwerkt moet worden. Met coaching werk je aan de toekomst.  

 

Als praten alleen niet genoeg is ...
Soms kun je gewoon niet alles met woorden vertellen. Waarom schilderen en dansen mensen? Omdat we soms meer expressie nodig hebben dan taal alleen. Daarvoor kan een combinatie met fysieke training (Martial Arts) bij coaching maar ook bij counseling als therapie uitermate geschikt zijn. Dit is een mogelijkheid, in een exclusief samenwerkingsverband, voor cliënten binnen mijn praktijk.  

 

Kijk op mijn website www.seincounseling.nl voor meer informatie en wat ik voor jou kan betekenen of bel direct voor een afspraak: 085-2007151

advertentie
advertentie