Het team van Albert Heijn Soestdijk
Het team van Albert Heijn Soestdijk Albert Hejn/eigen foto

Albert Heijn Soestdijk ondergaat volledige metamorfose

21 maart 2019 om 17:24 lokaal Deel je nieuws

Albert Heijn Soestdijk sluit zaterdag 23 maart om 16.00 uur tijdelijk de deuren voor de laatste fase van een ingrijpende verbouwing. De winkel krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 17 april om 11.00 uur.

De Albert Heijn in het centrum van Soest wordt een flink stuk groter. “Veel meer ruimte in de winkel, dat is een wens van veel klanten. En dat gaat lukken! Je kunt straks dansen door de paden en onze versafdelingen worden op een podium gezet”, vertelt supermarktmanager Coen van Rosmalen. Er wordt al enige tijd hard gewerkt aan alle voorbereidingen. Dat is vooral te merken aan de werkzaamheden op het parkeerterrein. “Met de opening van onze winkel kan iedereen weer goed parkeren.”

Grote operatie

De metamorfose van Albert Heijn Soestdijk maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Coen van Rosmalen: “Met onze hypermoderne supermarkt lopen we voorop. We krijgen nog meer keuze op het gebied van groente, fruit, verspakketten, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket en andere verswaren. Boodschappen doen wordt bovendien gemakkelijker en afrekenen verloopt sneller.”

 

advertentie
advertentie