Inleiding Aangifte Inkomstenbelasting

maandag 11 maart 2030 14:00 tot 14:00

De aangifte voor de Inkomstenbelasting 2018 komt er weer aan! Bent u er klaar voor? Het is ieder jaar weer een terugkerend en spannend gebeuren waar niet iedereen met plezier naar uitkijkt! Zijn voor 2018 veranderingen in de aangifte? En zo ja welke zijn dat dan? Heb ik misschien recht op huur- en/of zorgtoeslag? Niet meteen gemakkelijk voor iedereen om te beantwoorden. Gelukkig hebben we binnen onze KBO afdeling iemand die u daarbij wil komen helpen: Henk Kok Henk geeft voor de leden van onze KBO afdeling al enkele jaren hulp en begeleiding bij het invullen van het aangifteformulier Inkomstenbelasting. Om hem te leren kennen en van hem antwoorden te horen op de vragen die u wellicht voor hem heeft geeft Henk op: Maandag 11 maart 2019; aanvang 14:00 in parochiecentrum De Sleutel te Soest (zaal vanaf 13:30 geopend) een Inleiding over de Aangifte Inkomstenbelasting 2018. Tijdens zijn presentatie kunt u vragen aan hem stellen en afspraken maken over hulp bij het invullen van uw aangift

Locatie