Plezier staat altijd voorop
Plezier staat altijd voorop SSV Eemland

Proeflessen skeeleren

woensdag 7 juni 2023 17:30 tot woensdag 21 juni 18:45

De jeugdgroep van Schaats- en Skeelervereniging Eemland (Soest, Baarn en omstreken) staat van mei t/m september op de skeelers. Met speelse oefeningen werken ze aan conditie, houding en techniek. Zo worden ze lekker snel en wendbaar op de skeelers. 

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk om kennis te komen maken met onze skeelersport? Meld je dan aan voor onze proeflessen op woensdag 7, 14 en 21 juni. Die vinden plaats op de prachtige skeelerbaan in Amersfoort. We starten om 17.30 uur en stoppen rond 18.45 uur. Neem zelf je skeelers en beschermingsmateriaal (helm, elleboog-, pols- en kniebeschermers) mee.

Je kunt je aanmelden door middel van een email naar jeugd@ssveemland.nl. Uiteraard kun je hier ook terecht voor eventuele vragen. Deelname is kosteloos.
De meeste jeugdleden skeeleren in de zomer en schaatsen in de winter. Sommigen kiezen er voor om alleen te skeeleren of alleen te schaatsen. We vertellen je graag over de mogelijkheden.