Blooker lezing chocola

zaterdag 10 juni 2023 14:00 tot 16:00

De stichting Wegh der Weegen nodigt u uit voor een bijzondere presentatie op zaterdag 10 juni om 14.00 uur in het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten aan de Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg.

Arend Top, cacao expert, verzorgt een presentatie/workshop over cacao en chocola. Hij liet zich voor deze presentatie inspireren door cacaofabrikant Johannes Blooker, die tussen 1896 en 1916 eigenaar was van de buitenplaats Zandbergen, gelegen aan de Wegh der Weegen in Huis ter Heide.

Arend Top verzorgt lezingen en workshops voor jong en oud in theaters en musea in Nederland en is een enthousiast verteller. Hij is bekend van speciaalzaak, Top’s Edelgebak, chocolaterie en patisserie met winkels in Zeist, Soest en Bilthoven.

Voor deze gelegenheid heeft hij met zijn medewerkers, speciaal voor de jubilerende Stichting Wegh der Weegen een uniek chocoladeproduct ontwikkeld met specifieke Wegh der Weegen kenmerken!! Zie de afbeelding.

Het product is verkrijgbaar na afloop van de presentatie en in de winkels van Top’s Edelgebak.

Deze zijn gevestigd in:

Bilthoven – Julianalaan 6-b

Soest – Soesterbergsestraat 35-b

Zeist – Slotlaan 48

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur: ontvangst met koffie en thee

14.30 uur: presentatie /workshop Arend Top

15.30 uur: einde bijeenkomst.

Tickets € 7,50 per stuk te bestellen via de website van de Wegh der Weegen.

www.weghderweegen.nl

Locatie