Presenteren kun je leren

zaterdag 18 februari 2023 11:00 tot 14:00

Zaterdag 18 februari start de Theaterschool van KunstenHuis de gloednieuwe workshop Presentatietechniek, een korte een cursus voor volwassenen, waarin je leert met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht een betoog af te steken. In deze workshop zoek je in 4 zaterdagen, samen met ervaren docent Ton Offerman, naar waar jouw kracht ligt en hoe jij het best je verhaal bij het publiek laat aankomen, van de vorm, de inhoud, je lijf en je fysiek. 

Wie wel eens voor een groep heeft moeten staan om iets te presenteren kent het gevoel: zenuwen, droge mond, hoge spierspanning en waar laat ik mijn handen? De korte cursus Presentatietechnieken helpt je om voortaan met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht een betoog af te steken. Er is zowel aandacht voor wát je vertelt als voor hóe je dit doet. Deze cursus Presentatietechniek is bij uitstek geschikt voor mensen die regelmatig een professioneel betoog moeten afsteken. 

De docent 

Ton Offerman is theatermaker, regisseert cabaret, dans en muziek in theater en op locatie. Hij coacht diverse podiumkunstenaars in hun zoektocht naar een eigen theatertaal en geeft diverse workshops waaronder stressreductie en empoweren. Het gaat hem altijd over de eigenheid van de performer. In deze workshop zoek je samen met hem waar jouw kracht ligt en hoe jij het best je verhaal bij het publiek laat aankomen, van de vorm, de inhoud, je lijf en je fysiek. 

Kijk voor meer informatie en inschrijven op https://kunstenhuisidea.nl/theater

Start: zaterdag 18 februari, 4 lessen 

Tijden: 11:00 - 14:00 uur  

Kosten: € 109,- 

Docent: Ton Offerman 

Locatie: KunstenHuis Idea, Willaertstraat 49,  Soest