Afbeelding
Politie Midden-Nederland

Kopstoot na een dagje sauna: politie toont dader

17 september 2020 om 15:33 Misdaad

SOESTERBERG In een sauna in Soesterberg werd vorig jaar een man mishandeld. Hij kreeg een kopstoot en raakte gewond. De politie zoekt de dader en toonde woensdag beelden van de dader in opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht.

Een 37-jarige man en zijn 36-jarige vrouw bezochten dinsdag 2 juli 2019 de sauna. Om 18.00 uur nam het echtpaar deel aan een opgiet-sessie. Achter hen zaten drie mannen. Zij praatten in een buitenlandse taal en bleven hard doorkletsen toen de medewerkster uitleg gaf over het opgieten. Toen de vrouw van het echtpaar daar iets van zei, werd ze flink uitgescholden. Haar man wees de mannen erop dat ze respect moeten tonen voor zijn vrouw.

BUITEN WESTEN Na de sessie wilde de man de kou uit de lucht halen door de man die z’n vrouw uitschold een hand te geven. De hand werd geaccepteerd, maar toen kreeg hij ineens een kopstoot. Even was het slachtoffer buiten westen. De drie mannen werden de sauna uitgestuurd. Ook het echtpaar besloot de sauna te verlaten.

De man op de foto deelde de kopstoot uit. Hij heeft een licht getinte huidskleur en sportief postuur. Hij is rond de 1,80 meter lang en ongeveer 30 jaar. Hij had kort zwart haar met zwarte baard, platte neus en droeg een wit T-shirt, grijze Bermudabroek, donkere sportschoenen en een zwarte sporttas.

Bureau Hengeveld toonde tevens videobeelden waarop de dader goed te zien. Tips zijn welkom via tel. 0800-0670 of anoniem: 0800-7000.

advertentie
advertentie