Van Ellen Slaapspecialist, Van Weedestraat 16
Van Ellen Slaapspecialist, Van Weedestraat 16 Peter Beijer

Slaapspecialist Van Ellen: ‘Vervang tijdig je matras’

30 september 2020 om 12:00 Advertorial_2

SOEST Thierry van Ellen van Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 16 over de noodzaak van een goede nachtrust en hoe dat simpel gerealiseerd kan worden.

Thierry: ,,Waar ik mij wel eens over verbaas is het feit dat mensen om de zes à zeven jaar een nieuwe auto vervangen. Ze zijn dan uitgekeken op het oude model en willen een nieuwe. Maar diezelfde mensen doen soms 15 à 16 jaar met een matras. Investeren in een nieuwe auto is puur luxe, investeren in een nieuw matras is investeren in je gezondheid.”
Om te voorkomen dat je rug- en nekklachten krijgt en daardoor een minder goede nachtrust hebt, is het belangrijk om je matras op tijd te vervangen. Je matras geeft actieve ondersteuning aan je lichaam, ontlast de spieren en neemt vocht op. Zodat je lichaam optimaal kan ontspannen. Door dagelijks gebruik, je ligt tenslotte elke nacht in bed, wordt de kwaliteit en de ondersteunende eigenschappen van je matras gedurende de jaren steeds minder en ontstaat er kuilvorming of slijtage aan de matrashoes.”

HYGIËNE Maar naast de ondersteunende eigenschappen is het voor de hygiëne ook aan te raden om je matras op tijd te vervangen. Het is erg lastig om exact aan te geven wanneer je, je matras moet vervangen. Dit komt omdat de levensduur van je matras afhankelijk is van het type matras dat je hebt. Wij adviseren om gemiddeld na 10 jaar je matras te vervangen.”

ASSORTIMENT ,,In onze slaapwinkel aan de Van Weedestraat 16 hebben wij naast een grote collectie matrassen ook genoeg assortiment aan bedden, kussens en beddengoed. Wij hebben de expertise in huis om u een perfect slaapadvies te geven. Mensen met rugklachten en pijn in de schouderzones lopen de deur plat bij de fysiotherapeut, terwijl de klachten vaak liggen aan een versleten matras.”

Vanaf 30 september is er een aantal modellen met extra korting te koop

BOXSPRING ,,Een bezoek aan onze winkel kan bovendien extra voordeel opleveren. Op dit moment hebben wij een aantal boxsprings in de opruiming staan. We willen de showroom af een toe een beetje verversen en eens een andere kleur neerzetten. Daarom is er vanaf vandaag een aantal modellen met extra korting te koop (zolang de voorraad strekt).”
,,Het is zo zonde wanneer u zich zelf geen goede nachtrust gunt. Heerlijk slapen is veel meer dan zorgen voor een goede ventilatie van de slaapkamer en fris gewassen beddengoed. Zonder dat u het misschien weet kunt u nog zoveel aan slaapkwaliteit winnen. Kom langs bij onze winkel aan de Van Weedestraat 16 in Soest. Samen met mijn collega Mario help ik u en laat u kennis maken met een scala aan mooie slaapproducten.”


Meer informatie: Van Weedestraat 16 info@slaapspecialistvanellen.nl https://slaapspecialistvanellen.nl/

advertentie
advertentie