Angelique Zwanenburg: ,,Ik regel alles. De klant hoeft alleen maar zijn koffer in te pakken.
Angelique Zwanenburg: ,,Ik regel alles. De klant hoeft alleen maar zijn koffer in te pakken." TUI at Home

Zonder zorgen op vakantie met Angelique Zwanenburg (TUI at home)

30 september 2020 om 12:00 Advertorial_1

SOESTERBERG Angélique Zwanenburg is persoonlijk reisadviseur en aangesloten bij TUI at Home. Zij vertelt dat juist in coronatijden het verstandig is om een vakantie te boeken via een persoonlijk reisadviseur.


Ze is net terug van een inspectiereis naar Italië, maar dat betekent niet dat Angelique Zwanenburg op de bank ploft voor een boek of een avondje Netflix. ,,Mijn werk als persoonlijk reisadviseur is 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Klanten kunnen mij bellen of appen als ze een vraag, probleem of verzoek hebben.”
De inspectiereis naar Puglia, in de hak van de Italiaanse laars, heeft indruk gemaakt op Angélique, die in de 22 jaar dat zij in de reisbranche werkt al veel heeft gezien. ,,Puglia is de streek van de hoge kliffen die ver uitsteken in de blauwe zee, olijfboomgaarden, de vele witte dorpjes zoals Ostuni en Alberobello en een prachtig strand. Ik heb er weer wat ervaringen bij die ik kan delen met mijn klanten.”

BESTE REISADVISEUR In het begin van dit jaar werd Angelique uitgeroepen tot de beste zelfstandig reisadviseur van de provincie Utrecht. ,,De verkiezing tot provinciaal winnaar is voor mij van grote waarde. Het is een erkenning voor mijn inzet als ondernemer en de hoge kwaliteit die ik als reisadviseur uitdraag naar mijn klanten.”

Klanten die met één telefoontje naar Angélique een adviseur hebben die meedenkt en reistips geeft, ook als de vakantieganger al op de plaats van bestemming is. ,,Ik neem alle zorgen uit handen en ben snel bereikbaar. Doordat ik niet gebonden ben aan kantoortijden ben ik ook ’s avonds en in het weekend te bereiken. Bovendien ben ik het enige aanspreekpunt, dat is handig voor de klant.”

Angélique werkt vanuit huis en komt bij de mensen thuis voor advies. De doelgroep voor TUI at Home is divers: ,,Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ik organiseer vakanties ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden.”

Ik ben niet aan kantoortijden gebonden en daarom altijd bereikbaar

Angelique sluit verzekeringen af, reserveert vliegtuigstoelen, print boardingpassen, checkt online in, regelt een huurauto of doet een visumaanvraag. ,,De klant hoeft alleen maar zijn koffer in te pakken. Zelfs de reispapieren worden thuis gebracht. Ik merk bovendien dat vakantiegangers juist nu behoefte hebben aan een vast contactpersoon. Dat is bij een online boeking een stuk lastiger. Het veranderen van de kleurcodes in de wereld vragen veel kennis en uitzoekwerk van mensen die op reis willen gaan. Ik neem dat uit handen en kom met een advies. Daarbij kijk ik vooral naar de mogelijkheden die er wel zijn.”

ADVIES Een pasklaar advies voor een leuke vakantiebestemming kan Angélique niet geven. ,,Dat is zo afhankelijk van de wensen van de persoon. Zelf ben ik een liefhebber van Azië en het Caribisch gebied, maar eigenlijk heeft ieder land wel iets bijzonders. Momenteel zijn het vasteland van Griekenland, Portugal en Curaçao nog steeds ‘boekbaar’. Maar met de herfst voor de deur is een leuke vakantie in eigen land ook de moeite waard. Wandelen of fietsen tussen de wisselende kleurenpracht in de bossen van Limburg of Drenthe!”

Het is voor Angélique, die overigens ook reizen van andere organisaties dan alleen TUI aanbiedt, dagelijks genieten. ,,Ik help mensen met het beleven van leuke en ontspannende momenten.” Terwijl ze het zegt licht haar mobiele telefoon op. Ze kijkt naar het toestel en glimlacht. ,,Ik krijg zojuist een foto door van een echtpaar. Het zit heerlijk aan het strand en wil dat geluksmoment met mij delen. Daarvoor doe ik dit werk, om mensen fijne herinneringen te bezorgen.”

TUI at Home Angélique Zwanenburg aangesloten is bij garantiefonds ANVR en SGR

Meer informatie: www.tuiathome.nl/angelique-zwanenburg, angelique.zwanenburg@tui.nl, tel. 06-21113019.

Door Peter Beijer

advertentie
advertentie